Актуелности

Млади у Модричи прославили Дан Републике Српске

Поводом Дана Републике Српске млади у Модричи организовали су дефиле аутомобила окићених заставама. Колона је кренула испред цркве у Вишњику а испред Спортске дворане приређена је бакљада и ватромет.

Свечано обиљежен Дан Републике Српске

У организацији општине Модрича , 09. јануара 2019. године свечано је обиљежен Дан Републике Српске. Испред Споменика палим борцима одржан је поетски час, а свештеници Српске православне цркве служили су парастос погинулим борцима за Републику Српску.

Положено цвијеће на гроб покојног предсједника Републике Српске др Милана Јелића

Поводом обиљежавања 9. јануара – Дана Републике Српске, данас 8. јануара 2019. године, на градском гробљу у Модричи положено је цвијеће на гроб покојног предсједника Републике Српске др Милана Јелића.

Потписани уговори о стипендирању студената

У Скупштинској сали Општине Модрича,  04. јануара 2019. године потписани су уговори о стипендирању нових студената којима је стипендија додијељена за академску 2018/2019. годину.

Посјете поводом Божића

Поводом Божића, 3. јануара 2019. године, представници општинске управе посјетили су кориснике 22 стамбене јединице и уручили скромне пакете са храном и хигијенским потребштинама. Стамбене јединице су усељене у децембру 2018. године у које су смјештена лица која су користила колективни и алтернативни вид смјештаја.

Види све актуелности