Актуелности

Одржан „Отворени дан“ у склопу ReLOaD пројекта

У Скупштинској сали општине Модрича, 22. марта 2018. године одржан је информативни састанак „Отворени дан“ у склопу ReLOaD пројекта (Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану).

Обиљежен Свјетски дан шума

Поводом Свјетског дана шума, 21. марта, представници Шумске управе Модрича организовали су бесплатну подјелу садница на Тргу др Милан Јелић. Овом приликом подијељене су саднице листропадног и зимзеленог растиња.

Одржано предавање за воћаре

Предавањем за воћаре, 14. марта 2018. године настављена је „Зимска школа за образовање пољопривредника“ у организацији Одјељења за привреду и друштвене дјелатности општине Модрича и Ресора за пружање стручних услуга у пољоприреди Добој.

Предавање за произвођаче млијека

У оквиру зимске школе за образовање пољопривредника, Одјељење за привреду и друштвене дјелатности у сарадњи са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде РС – Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди Добој, организовало је 23. фебруара 2018. године предавање за произвођаче млијека. Осим пољопривредника предавању су присуствовали и ученице Пољопривредне школе СШЦ „Јован Цвијић“.

Види све актуелности