Исплата подстицаја пољопривредним произвођачима из општинског буџета

Пољопривреда је једна од стратешких грана развоја општине Модрича. Општина Модрича располаже са 19 823 хектара обрадивог земљишта, а сваке године се засије око 14 500 хектара. У сјетвеној структури најзаступљенији је кукуруз, стрна жита и траве, а већи дио ратарске производње се преусмјери у сточарску производњу.

Положено цвијеће на гроб покојног предсједника Републике Српске др Милана Јелића

Поводом обиљежавања Дана и Крсне славе Републике Српске, данас 8. јануара 2018. године, на градском гробљу у Модричи положено је цвијеће на гроб покојног предсједника Републике Српске др Милана Јелића.

Поводом божићних празника – Посјета Колективном центру у Доњим Кладарима

У поводу Божића, 4. јануара 2017. године, представници општинске управе, Центра за социјални рад, Црвеног крста и Министарства за избјегла и расељена лица посјетили су Колективни центар у Доњим Кладарима.

Дјечија нова година

У општини Модрича традиционално се организује манифестација „Дјечија нова година”. Ове године манифестација је одржана 29. децембра 2017. године у Спортској дворани Модрича.

Пријем пољопривредних произвођача

Поводом предстојећих празника, начелник општине Младен Крекић 28. децембра 2017. године организовао је пријем за пољопривредне произвођаче са подручја општине Модрича, који је одржан у мјесној заједници Врањак.

Пријем привредника, представника јавних установа и предузећа, борачких, невладиних организација и удружења, одборника…

Поводом божићних и новогодишњих празника начелник општине Модрича Младен Крекић је 26. децембра 2017. године у Кино сали Српског културног центра организовао свечани пријем за привреднике, представнике јавних установа и предузећа…