Обиљежен свјетски Дан вода

Поводом свјетског Дана вода, 22. марта 2017. године на подручју општине Модрича организовано је низ активности. Организатор је Туристичка организација општине Модрича у сарадњи са Ронилачким клубом „Видра“, СРД „Оптима“ и општином Модрича.

Округли сто привредника

Представништво њемачке привреде у БиХ, Удружење „Wirtschaftsverein“ БиХ и Општина Модрича организовали су 09. марта 2017. године у ДОО „Крушик“ у Скугрићу округли сто на тему „Привредни потенцијал регије“.

Обиљежавање 1. марта – Дана заштите и спасавања/Дана цивилне заштите Републике Српске

Поводом 1. марта – Дана заштите и спасавања/Дана цивилне заштите Републике Српске у згради општине Модрича одржан је радно-свечани састанак субјеката од значаја за заштиту и спасавање у области заштите од пожара.

Предавање за воћаре

Одјељење за привреду и друштвене дјелатности општине Модрича у сарадњи са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде РС – Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди Добој, 28. Фебруара 2017. године у Пословно – предузетничком центру „Јабучик“ је организовало предавање за воћаре са подручја општине Модрича.

Поводом Дана Борачке организације положени вијенци на Споменик погинулим борцима

Поводом обиљежавања Дана Борачке организације представници општине Модрича и Општинске борачке организације положили су данас, 13. фебруара 2017. године вијенце на Споменик погинулим борцима Одбрамбено-отаџбинског рата.