Realizacija projekta CEB 2

U zgradi opštine Modriča, 7. marta 2019. godine održan je sastanak vezano za realizaciju projekta „Zatvaranje kolektivnih centara i alternativnih smještaja putem osiguranja javnih stambenih rješenja“ CEB 2.

Predavanje za mljekare

U Kino sali Srpskog kulturnog centra 5. marta 2019. godine održano je još jedno u nizu stručnih predavanja za proizvođače mlijeka regije Doboj.

Zimska škola za mljekare

U okviru zimske škole za mljekare, danas 26. februara 2019. godine održano je drugo od četiri planirana predavanja u Kino sali Srpskog kulturnog centra. Organizator je Resor za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi – Područna jedinica Doboj u saradnji sa Opštinskim udruženjem poljoprivrednih proizvođača „Modrička Polja“ Modriča i opštinom Modriča.

Predavanje za mljekare

U organizaciji Resora za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi – Područna jedinica Doboj, Opštinskog udruženja poljoprivrednih proizvođača „Modrička Polja“ Modriča i opštine Modriča 19. februara 2019. godine održano je predavanje u okviru Zimske škole za obrazovanje mljekara. Predavanju su prisustvovali proizvođači mlijeka iz jedanaest opština regije Doboj.