Svečano obilježen Dan Republike Srpske

U organizaciji opštine Modriča , 09. januara 2019. godine svečano je obilježen Dan Republike Srpske. Ispred Spomenika palim borcima održan je poetski čas, a sveštenici Srpske pravoslavne crkve služili su parastos poginulim borcima za Republiku Srpsku.

Posjete povodom Božića

Povodom Božića, 3. januara 2019. godine, predstavnici opštinske uprave posjetili su korisnike 22 stambene jedinice i uručili skromne pakete sa hranom i higijenskim potrebštinama. Stambene jedinice su useljene u decembru 2018. godine u koje su smještena lica koja su koristila kolektivni i alternativni vid smještaja.

Dječija nova godina

U opštini Modriča tradicionalno se organizuje manifestacija „Dječija nova godina”. Ove godine manifestacija je održana 28. decembra 2018. godine u Sportskoj dvorani Modriča.

Prijem poljoprivrednih proizvođača

Povodom predstojećih praznika, načelnik opštine Mladen Krekić 27. decembra 2018. godine organizovao je prijem za poljoprivredne proizvođače sa područja opštine Modriča, koji je održan u mjesnoj zajednici Borovo Polje.

Prijem privrednika, predstavnika javnih ustanova, preduzeća, boračkih, nevladinih organizacija, udruženja, odbornika i medija

Povodom božićnih i novogodišnjih praznika načelnik opštine Mladen Krekić je 26. decembra 2018. godine u Kino sali Srpskog kulturnog centra organizovao svečani prijem za privrednike, predstavnike javnih ustanova i preduzeća, odbornike Skupštine opštine Modriča, boračke organizacije, nevladine organizacije i udruženja, sportiste i sportske kolektive, kulturno-umjetnička društva, poljoprivrednike i novinare.