У Српском културном центру, 17. маја 2019. године обиљежен је дан дан ученичких постигнућа и дан ОШ „Сутјеска“ . Догађају су присуствовали начелник општине Младен Крекић и замјеник начелника Никола Савић са сарадницима, народни посланик Мара Милошевић, предсједник Скупштине Синиша Никић, бројни просвјетни радници, ученици и грађани.

У оквиру манифестације презентована  су ученичка постигнућа у 2018/19 години и кроз представе говорено о Дану побједе над фашизмом . Директорица школе Зорица Васиљевић поздравила је присутне, отворила програм, говорила о успјесима и постигнућима ученика и уручила признања онима који су се посебно истакли у протеклој години.

Начелник општине Младен Крекић се такође обратио присутнима, честитао дан школе, похвалио постигнућа ученика, њихових наставника и родитеља, те пожелио много успјеха у будућем раду.

Након обраћања ученици су извели предиван програм који је проистекао из пера и маште наших најпознатијих писаца: Бранка Ћопића, Бранислава Нушића и Јована Стерије Поповића. Наступила је и ритмичка секција.