Хелсиншки парламент грађана Бања Лука у склопу пројекта “Фото гласови за мир“ организује “Boot камп III за младе лидере/ице“ који ће се одржати од 28. новембра до 03. децембра у етно селу „Котроманићево“, близу Добоја. Камп ће обухватити радионице на тему лидерства, комуницирања, помирења, стереотипа и предрасуда. У склопу пројекта предвиђене су и радионице фотографије, а након кампа планирана је и изложба фотографија на тему одрживог мира која ће бити одржана у срединама из који долазе учесници кампа. Траже се учесници/це годишта од 16-19 година из локалних заједница: Добој, Добој Исток, Добој Југ, Маглај, Усора, Модрича, Градачац, Шамац, Домаљевац, Оџак.

Трошкове кампа у потпуности сноси организатор (превоз до кампа, смјештај у кампу и храна за вријеме трајања кампа).

Молимо Вас да предложите максимално 3 ученика/це испред ваше школе који би учествовали на кампу. Молимо Вас да пријаве ученика/ца пошаљете најкасније до 15. новембра на zmarkovic@hcabl.org.

Пријава треба да садржи: име и презиме, бр. телефона, емаил адресу, датум рођења и мјесто пребивалишта. За малољетна лица потребно је доставити и сагласност родитеља о учешћу у кампу! (у прилогу позива)

Више информација о организацији Хелсиншки парламент грађана потражите на: http://hcabl.org/

За сва додатна питања обратите се на:
Звијездана Марковић
————————————————
Хелсиншки парламент грађана Бања Лука
Бана Лазаревића 21, 78000 Бања Лука
Тел: +387 51 432 750/753 Е маил: zmarkovic@hcabl.org

 

Прилог: Сагласност родитеља