Поводом новогодишњих и божићних празника, начелник општине Модрича Младен Крекић са сарадницима 28. децембра 2018. године, уручио је пакетиће за дјецу са посебним потребама.

Пакетићи  су уручени у Дневном центру за дјецу са посебним потребама Сунце Обервалиса. Подјели пакетића присуствовао је и Бранко Видић, иницијатор изградње Дневног центра, Модричанин који живи и ради у Швајцарској. Бранко је корисницима Центра уручио новчану помоћ и новогодишњу честитку од Јозефа Фукса, предсједника швајцарске Фондације „За дјецу нашег свијета“, чијим је средствима изграђен и опремљен објекат.

Начелник општине Младен Крекић се овом приликом обратио дјеци и њиховим родитељима те им пожелио срећне новогодишње и божићне празнике.

„Још смо под утиском представе коју су прије пар дана извели ови малишани. Захваљујем се свима који су уложили свој труд да ова дјечица то успију. Заиста је било фантастично. Данас смо овдје да им уручимо пакетиће, те њима и њиховим родитељима  пожелимо све најбоље у наредној години“, рекао је начелник Крекић.

 Општина Модрича је обезбиједила пакетиће за 50 корисника Дневног центра, како би им уљепшала предстојеће празнике.