Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић посјетио је 11. октобра 2017. године општину Модрича и одржао састанак са начелником општине Младеном Крекићем и предсједником Скупштине општине Синишом Никићем. Састанку су присусвовали народни посланик Бојан Видић, замјеник начелника Никола Савић и потпредсједник Скупштине општине Велибор Цвијић.

Разговарано је о битним  темама  за локалну заједницу, раду локалног парламента  и  о темама од општег интереса. Начелник Крекић је упознао предсједника са важним пројектима за општину Модрича и буџетом Општине.

„Задовољство је разговарати са људима који успјешно воде локалну заједницу, имају циљеве и начин реализације тих циљева. Битно је да се инфраструктурни пројекти који су важни за Републику Српску што прије приведу крају. Један од тих пројеката  је коридор  5Ц који је јако важан за Модричу и њен будући развој. Општина Модрича има пуну подршку Владе РС и инситуција Републике Српске. Наступајући заједно код међународних инвеститора  надам се да ћемо реализовати неке од важних пројеката“, изјавио је предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић.

„Желим да изразим задовољство што је предсједник Народне скупштине данас у Модричи. Када је у питању једна тако важна личност много је тема о којима се може разговарати. Моја обавеза је да предсједника упознам о стању у локалној заједници и битним пројектима.  Предсједник је у доброј мјери упознат са ситуацијом  у Модричи. Разговарали смо и о буџету, који је тренутно добростојећи и све своје обавезе измирујемо. Такође, разговарали смо и о раду Скупштине. Овдје је једна хомогена ситуација и онаква каква треба да буде, са јасном позицијом и приједлозима који се усвајају на локалном парламенту“, рекао је начелник Крекић.