Начелник општине Младен Крекић, 23. маја 2018. године организовао је пријем мушке јуниорске селекције Одбојкашког клуба „Модрича“. Повод за пријем је освајање титуле првака Босне и Херцеговине у јуниорској категорији.

„Поносан сам што се поново дружимо са овим момцима. Прошле године смо угостили кадетске а ове јуниорске прваке БиХ. То је изузетан резултат за наш град. Модрича је и до сада имала сјајне генерације одбојкаша, 1978-1979 Модрича је била првак бивше Југославије и по јачини пети у Европи. То се не смије заборавити а ни силни играчи који су градили судбину Модриче кроз спорт. Желим се захвалити овим момцима и њиховим тренерима што чувају традицију древног  модричког спорта“, рекао је начелник Крекић.

Мушки и женски одбојкашки клуб се прошле године ујединио и сада дјелује као један клуб. Обје селекције константно играју у Премијер лиги БиХ. Модрички одбојкаши су прошле године освојили кадетску титулу првака БиХ.

„Захвалио бих се начелнику на пријему у име свих играча, и не само на пријему него и на финансијској помоћи јер је Општина генерални спонзор клуба и без ње клуб не би могао функционисати. Захваљујем се и осталим донаторима који потпомажу клуб. Мушка и женска селекција завршиле су на петом мјесту у Премијер лиги БиХ, што је одличан резултат јер играју у изузетно јакој конкуренцији са клубовима који су много финансијски јачи. Битно је поменути да у модричким клубовима нема дјеце са стране, не плаћамо играче са стране, играју само домаћи играчи. Желим да честитам и да се захвалим играчима и тренеру што се залажу да модричка одбојка има континуитет“, изјавио је Јован Мишић, предједник Одбојкашког клуба „Модрича“.

„Изразио бих захвалност начелнику на данашњем пријему. Кад год смо постигли неки успјех начелник нас је овако примио. Општина је увијек уз нас“, рекао је капитен Јован Новаковић.

Овом приликом начелник је уручио поклон модричким одбојкашима.