Поводом божићних и новогодишњих празника начелник општине Младен Крекић је 26. децембра 2018. године у Кино сали Српског културног центра организовао свечани пријем за привреднике, представнике јавних установа и предузећа, одборнике Скупштине општине Модрича, борачке организације,  невладине организације и удружења, спортисте и спортске колективе, културно-умјетничка друштва, пољопривреднике и новинаре.

Пријему је присуствовао велики број гостију који су  кроз дружење и разговор у свечаној атмосфери сумирали  резултате остварене у овој години и износили планове за наредну годину.

Начелник је у  свом обраћању упознао присутне са оствареним резултатима у овој години и плановима за следећу годину. На крају обраћања  у своје име и у име општинске управе честитао присутнима наступајуће божићне и новогодишње празнике те пожелио им много  среће, здравља и успјеха у наредној години.

„Сваке године овај пријем је све посјећенији. Прилично сам задовољан годином на измаку. Један од важнијих пројеката је изградња стамбених објеката, којим смо за 22 лица обезбиједили кров над главом. Има ту још низ пројеката које смо уз помоћ Владе РС успјели да реализујемо. Буџет за ову годину смо испунили а за наредну смо планирали и већи. Стопа запослености је у тенденцији благог пораста, за неких  2,5 %. Ја знам да је то недовољно али у овом моменту је битно да није дошло до пада. У новом буџету смо планирали 100.000 КМ за подстицај запошљавања. Срећан сам што је данас пуна сала људи из разних области. Користим ову прилику да свим грађаним општине Модрича, свим људима добре воље и свим хуманим људима честитам новогодишње и божићне празнике, да их проведу у миру и весељу, да их проведу са својим породицама а и оно што је најбитније да имају здравља и среће у сљедећој години“, рекао је начелник Крекић.

Поред многобројних модричких привредника на пријему је био присутан и Дарко Нијемчевић, власник фирме СИОН ГМ који је изразио задовољство пријемом те рекао: „На овом пријему људи сабирају пословне утиске и пријатно се друже. Што се тиче моје фирме пословали смо позитивно а имали смо и нових запошљавања.“