Начелник општине Младен Крекић са сарадницима, 13. априла 2017. године организовао је пријем за ватрогасца Жељку Никића. Пријему је присуствовао и старјешина Територијалне ватрогасне јединице Модрича Драган Стјепанић.

Млади ватрогасац показао је изузетну храброст  09. фебруара 2017. године спашавајући суграђанина који је несрећним случајем пао у бунар дубок 10 метара. Жељко је без оклијевања одлучио да се спусти у бунар и за пар минута га извукао. Истог дана храбри ватрогасац је учествовао у гашењу пожара на стамбеном објекту. Поново је први ушао у задимљени простор и том приликом повриједио ногу.

Начелник је данас поново, а у поводу васкршњих празника желио да ода признање Жељку и уручи скроман новчани износ. Похвалио је рад ТВЈ Модрича и истакао да је опремљеност јединице почев од 2004. године на задовољавајућем нивоу те да ће се у наредном периоду покушати изнаћи могућности да се стање додатно унаприједи.

Драган Стјепанић је такође изразио задовољство што у Територијалној ватрогасној јединици имају овако храброг младог момка и рекао да Жељко ради на свом професионалном усавршавању.

Ватрогасац се захвалио начелнику на пријему и истакао да је то била његова дужност те да би поново поступио на исти начин.