Начелник општине Младен Крекић, 7. фебруара 2019. године организовао је састанак везано за унапређење школског спорта. Састанаку су присуствовали предсједник Одбојкашког савеза Србије Зоран  Гајић,  предсједник за школски спорт Србије Жељко Танацковић, помоћник министра спољних послова за конзуларне послове Србије Аца Јовановић, кошаркашки тренер Владо Ђуровић и предсједник Одбојкашког савеза БиХ Милутин Поповић.

„Желим да се захвалим начелнику који је издвојио вријеме и организовао овај састанак. Задовољство ми је што боравим у Модричи, историјском граду одбојке из времена велике Југославије.  Пријало је сјетити се времена када смо играли овдје и евоцирали смо успомене на те велике дане. Пожелио сам начелнику да се ти дани  добре одбојке врате а ја и Одбојкашки савез Србије смо на располагању  за било какав вид помоћи“, истакао је Зоран Гајић.

„Пресрећан сам што сам данас примио три прослављена свјетска аса из области спорта и помоћника министра спољних послова за конзуларне послове Србије Ацу Јовановића. Разговарали смо о евентуалној сарадњи када је у питању развој школског спорта. Са овако дивним људима је лако наћо заједничку ријеч. Спорт је увијек спајао људе“, рекао је начелник Крекић.