Посланик у Народној скупштини Републике Српске Јелена Тривић боравила је данас, 10. маја 2021. године у радној посјети општини Модрича. На састанку са начелником Јовицом Радуловићем, његовим сарадницима и предсједником Скупштине Милутином Поповићем разговарано је приоритетним пројектима у наредном периоду, као и могућности да се одређена питања важна за функционисање локалне заједниц нађу на разматрању Народне Скупштине.

Начелник се захвалио госпођи Тривић на посјети, упознао је са активностима Општинске  у протеклом периоду, као и будућим плановима.„Без обзира што имамо четири посланика из Модриче, ја сам замолио и Јелену да пред Народном скупштином кандидује важне пројекте за општину Модрича. Тренутно је то изградња обало утврде у Мјесној заједници Модрича 4. Добили смо увјеравања да су средства за изградњу обезбијеђена, али нас интересује у којој је фази пројекат, јер је од круцијалне важности за општину Модрича“, истакао је Начелник.

Народна посланица је упознала присутне да је недавно усвојена измјена Закона о слободним зонама. Истакла је да локалне власти морају имати сарадњу са републичким, и да општине у којима се власт не поклапа са републичком не смију да трпе.  „Начелника Радуловића познајем од раније, а данас сам се поново увјерила у његов предан приступ послу, као и његових сарадника. Заиста сам оптимиста и сматрам да грађани Модриче могу да очекују одређене промјене“, изјавила је госпођа Тривић.