Поводом обиљежавања  Дана Републике Српске,  начелник општине Јовица Радуловић је 8. јануара 2021. године организовао пријем за представнике борачких oрганизација. Пријему су присуствовали: предсједништво Општинске борачке организације, предсједници мјесних борачких организација, представници Удружења ветерана рата, Удружења породица погинулих и заробљених бораца и несталих цивила, Стамбене комисије борачко-инвалидске заштите, Удружења логораша општине Модрича и демобилисани борци Војске Републике Српске који су најдужи временски период провели  у протеклом одбрамбено – отаџбинском рату. Пријем је организован у складу са мјерама и препорукама Републичког штаба за ванредне ситуације.

Замјеник начелника Никола Савић пожелио је добродошлицу присутнима, те се  осврнуо на досадашњу сарадњу између борачких организација и Општинске управе.

Начелник Радуловић је поздравио присутне, нагласио да ће Општинска управа у наредном мандатном периоду свакодневно радити на побољшању стања борачке популације, јачању њихових права, те честитао предстојећи празник.

„Досадашња сарадња је на заиста високом нивоу, а трудићемо се да је  и додатно побољшамо. Све борачке популације ће у Општинској управи имати партнера, који ће бити отворен за сарадњу и сервис за рјешавање свих њихових потреба“, истакао је начелник.

„Драго нам је да смо добили увјеравања да ће се наставити досадашња добра сарадња, а отворити и одређени простор за унапређење сарадње. Потребно је да борачке организације стварају нове идеје, сагледају приоритетне проблеме да би дошли на ред за остваривање“, рекао је Жељко Терзић, предсједник Општинске борачке организације.

„Нови начелник је наставио традицију пријема поводом празника и то нам много значи. Надамо се успјешној сарадњи у будућности, с циљем реализације програмских циљева и задатака борачких организација“, изјавио је Владо Драгојловић, предсједник Удружења логораша општине Модрича.

 „Ови пријеми много значе за борачку популацију, увеселе нас и дају воље у ова тешка времена. Захваљујем се Општинској управи на томе“ , изјавио је Јово Брадашевић, борац који је  57 мјесеци учествовао у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату.