У Општини Модрича данас је извршена примопредаја дужности начелника општине између новоизабраног начелника Јовице Радуловића и досадашњег начелника Младена Крекића.

Крекић је пожелио новоизабраном начелнику пуно успјеха у раду. Упознао га је са тренутном ситуацијом у локалној заједници, како би што прије започео  посао и радио за добробит свих грађана Модриче, те изјавио: „Предали смо данас господину Радуловићу један дио докумената и извјештаја припремљених од стране начелника одјељења. Разговарали смо на коректан, господски и достојанствен начин. Тренутно стање у Модричи је добро, буџет је стабилан.  Новом руководству је велики проблем болест која хара, што ће се можда одразити на прилив и стање буџета. Увјерен сам да ће се и ова ситуација пребродити.“

Начелник Радуловић се захвалио на организованој примопредаји дужности, те нагласио да од данас почиње оно што је обећано, а то је рад за добробит свих граћана Модриче.

„Ми смо данас завршили оно што је закон предвидио. Остао је технички дио примопредаје. Епидемиолошка ситуација није сјајна, а финансијска ситуација у наредној години ће сигурно бити тешка. Зато,  молим све грађане за стрпљење и прилику да покажемо да ћемо преданим радом учинити Модричу бољу за све нас“, рекао је начелник .