Мјештани Мјесне заједнице Крчевљани организовали су протестно окупљање, како би указали на проблем оштећеног пута на дионици Крчевљани-Дуга Њива. Скупу је присуствовао и  начелник општине Јовица Радуловић са сарадницима, те обећао помоћ и подршку мјештанима.

Према ријечима мјештана Крчевљана за оштећење пута у дужини од 5 километара, од Крчевљана до Дуге Њиве одговорно је ЈП Шуме Републике Српске. Мјештани захтијевају да одговорна лица за одржавање овог пута санирају насталу штету.

Начелник Радуловић је у пратњи мјештана обишао оштећену дионицу пута, те истакао да ће општина Модрича санирати најкритичније дијелове колико буде у могућности, али да је потребна помоћ и виших нивоа власти.

Шумска управа Модрича на оптужбе мјештана је одговорила саопштењем, у коме наводе да нису извршили оштећење путног правца Крчевљани-Дуга Њива, јер на том правцу не врше експлоатацију шума, из разлога што се на поменутој дионици не налазе шуме у државном власништву, те да Шумска управа Модрича не посједује камионе са којима би могли оштетити поменути