Овогодишња манифестација „ЗИМСКИ ГРАД МОДРИЧА“ отворена је синоћ, 28. децембра и трајаће до 06. јануара 2021. године, уз поштовање мјера и препорука Републичког штаба за ванредне ситуације. Организатори манифестације су Општинска управа Модрича и Туристичка организација општине Модрича.

Ове године учешће је узело 11 излагача.

Сваке вечери у периоду од 18.00 до 22.00 часа грађани ће имати прилику да на богато украшеним штандовима пронађу слатке медењаке, предмете осликане у декупаж техници, новогодишњи украсни програм, магнете, те кувано вино и ракију.

„Вечерас смо отворили трећи по реду Зимзоград у Модричи, ограничен свим мјерама које је прописао Републички штаб за ванредне ситуације. У складу са могућностима и наведеним мјерама одлучили смо да организујемо мананифестацију, да би суграђанима, а посебно малишанима пружили мало радости поводом предстојећих празника“, истакао је начелник Јовица Радуловић.

На штанду КУД „Модрича“ налази се слатки програм, кувано вино и ракија, које су припремиле чланице КУД-а. Половину прихода од продаје одлучиле су донирати за лијечење болесног дјечака Оливера из Лесковца.