EU OBNOVILA DJEČIJE IGRALIŠTE “NAŠA RADOST” U MODRIČI

Danas su najmlađi građani koji pohađaju dječiji vrtić „Naša radost“ u Modriči dobili novo igralište za igru i zabavu koje je finansirala Evropska unija. Projekat koji je rađen u saradnji sa opštinom Modriča obuhvatio je obnovu vanjskog igrališta, pretvarajući ga u sigurno i stimulativno okruženje pogodno za igru i rast djece. Unaprijeđeni sadržaji sada nude modernu opremu za podsticanje fizičke aktivnosti i maštovite igre za više od 200 djece.

ЗАВРШЕН ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПИЈЕСКУ „МОДРИЧА 2024“

У организацији ОК „Модрича Новопром“, одржан је дводневни Турнир у одбојци на пијеску „Модрича 2024“.  Учешће су узеле 23 екипе из Србије, Хрватске и БиХ, 13 у мушкој и 10 у женској конкуренцији. Побједници турнира у мушкој конкуренцији су тандем Стевић-Илић из Великог Градишта, а у женској екипа Радишковић-Шарић из Добоја и Београда. Илић и Радишковић су одбранили прошлогодишње титуле побједника иако су имали нове саиграче.

ОДРЖАНА 6. УЛИЧНА ТРКА У МОДРИЧИ

У организацији Атлетско – рекреативног клуба Модрича и под покровитељством општине Модрича и Рафинерије уља Модрича, синоћ, 29. јуна  одржана ј е6. Улична трка „Модрича 2024“. Учешће је узело преко 250 такмичара из Републике Српске и БиХ, Србије, Хрватске, Русије, САД и Чешке Републике.

31. ЗАВИЧАЈНО ВЕЧЕ „КОСОВСКИ БОЖУРИ“ – ПЈЕСНИЦИ И СЛИКАРИ ПРАЗНИКУ И СВОМЕ ГРАДУ

Тридесет прво  Завичајно вече“ Косовски божури“ – Пјесници и сликари празнику и своме граду“, одржано је синоћ,  25. јуна  у Српском културном центру. Организатори манифестације су Српски културни центар и Културно-умјетничко друштво „Модрича“, а покровитељ Одбор за прославу Видовдана, Дана општине. Манифестацији је присуствовао начелник општине Јовица Радуловић са сарадницима, писци, сликари и љубитељи умјетности.

ПРИЈЕМ УЧЕНИКА И ПРОСВЈЕТНИХ РАДНИКА

Поводом Видовдана – Дана општине Модрича начелник општине Јовица Радуловић, 25. јуна 2024. године организовао је пријем за најуспјешније ученике и њихове одјељенске старјешине  у Кино сали Српског културног центра. Пријему су присуствовали и директори  основних и средње школе.

ПРИЈЕМ МАЈКИ КОЈЕ СУ У ПРЕТХОДНОЈ ГОДИНИ РОДИЛЕ ТРЕЋЕ ИЛИ НАРЕДНО ДИЈЕТЕ

Поводом обиљежавања Дана општине, Видовдана, начелник општине Јовица Радуловић уприличио је  данас, 25. јуна 2024. године, пријем мајки које су у претходној години родиле треће или наредно дијете.