Нове саднице у граду

Развојни програм Уједњених нација у Босни и Херцеговини (УНДП) је покренуо Иницијативу за зеленију  и одрживу будућност и позвао јединице локалне самоуправе у Босни и Херцеговини да се обавежу за садњу дрвећа сваке године. Активности попут садње дрвећа могу имати значајан утицај уколико се пreдузимају редовно и у већем обиму. Дрвеће спречава клизишта и ерозију тла, смањује ризик од поплава, обогаћује зрак.

Сајам рукотворина „Традиција и ја“

У Српском културном центру, 25.  новембра 2021. године  отворен је тринаести Сајам рукотворина „Традиција и ја“ и трајаће два дана . Организатор сајма је Туристичка организација општине Модрича. Отварању Сајма  присуствовали су начелник општине Јовица Радуловић  са сарадницима, излагачи и  гости из Модриче и околине.

Рјешавање проблема питке воде у Основној школи у Врањаку

Основна школа у Врањаку суочена је са дугогодишњим проблемом недостатка питке воде. Јутрос је начињен први корак у рјешавању овог проблема, јер су дворишту школе почели радови на ископавању бунара, које о сопственом трошку изводи предузеће „Бетон промет“ из Врањака.

Обиљежена крсна слава Борачке организације Републике Српске

Служењем свете литургије, парастосом, полагањем цвијећа на споменик борцима погинулим у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату и ломљењем славског колача, Општинска борачка организација Модрича, обиљежила је данас, 08. новембра 2021.године, крсну славу – Митровдан.

Одржана ванредна сједница Општинског штаба за ванредне ситуације

Велика количина падавина у протеклих пар дана довела је до повећања водостаја ријеке Босне. Из тог разлога, командант Штаба за ванредне ситуације општине Модрича Јовица Радуловић, сазвао је данас, 06. новембра 2021. године, ванредну сједницу Штаба.

Пријем хуманитарца Љубише Шљивића код начелника општине

Начелник општине Јовица Радуловић, уприличио је данас, 31. октобра 2021. године пријем за крагујевачког хуманитарца Љубишу Шљивића, који пјешачи од села Биљана Доња у Хрватској, одакле је избјегао у протеклом рату, до Крагујевца.