ПРИЈЕМ НОВИНАРА ПОВОДОМ СВЈЕТСКОГ ДАНА СЛОБОДЕ МЕДИЈА

Поводом Свјетског дана слободе медија, начелник општине Јовица Радуловић  и замјеник начелника Тамара Евђић организовали су пријем за новинаре, дописнике и медијске раднике  који извјештавају о догађајима са подручја општине Модрича.

ОТВОРЕН ПРВИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР У ДОЊИМ КЛАДАРИМА

Свечаним пресјецањем траке и молитвеним благословом, уз Сајам „Срце Посавине“ и наступ Културно умјетничког друштва „Фра Иво Шимић“ из Балеговца, званично је отворен Културни центар у Мјесној заједници Кладари Доњи. Обновљени простор некадашње сале основне школе на употребу мјештанима предали су вођа пројекта Франциско Брдарић и начелник општине Модрича Јовица Радуловић.

Прољетни сајам Кластера добојске регије ,,Пољокласт“

Прољетни сајам Кластера добојске регије “Пољокласт“, организован је данас, 26. априла, на платоу испред Српског културног центра. Учешће на сајму узело је 20 пољопривредних произвођача из Добоја, Шамца, Петрова, Вукосавља, Теслића, Станара, Доњег Жабара и Модриче. Организатор догађаја је општина Модрича у сарадњи са министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске – Јединицом за координацију пољопривредних пројеката и кластером ,,Пољокласт“.

30. Избор најљепших васкршњих јаја

У Српском културном центру (СКЦ), данас, 25. априла организована  је манифестација на којој су проглашени и награђени најуспјешнији радови на Конкурсу „Најљепше васкршње јаје 2024. године“. Конкурс већ три деценије проводи СКЦ у сарадњи са Српском православном црквом, основним школама, Дјечијим обдаништем и Дневним центром, а под покровитељством Српске православне цркве и општине Модрича.