Актуелности

Обиљежена годишњица Лаке пјешадијске бригаде Вучијака Војске РС и манифестација „Дани Липе на Вучијаку“

Служењем литургије, парастоса и полагањем вијенаца, 06. јуна 2021. године обиљежена је годишњица формирања Лаке пјешадијске бригаде Вучијака Војске Републике Српске и манифестација „Дани Липе на Вучијаку“.

Одржана презентација поводом Свјетског дана заштите животне средине

Туристичка организација општине Модрича  у сарадњи са Општинском управом  организовала је данас пригодну  презентацију поводом Свјетског дана заштите  животне средине, који се обиљежава  5. јуна.

Потписан Уговор везан за побољшање инфраструктурних услова ромске популације

Начелник општине Јовица Радуловић  и директорка  њемачке невладине организације у БиХ  Care Сумка Бучан потписали су данас,  1. јуна,  Уговор везан за реализацију пројекта који се тиче побољшања инфраструктурних услова ромске популације на подручју општине Модрича.

Обиљежавање Међународног дана ријеке Саве

Поводом Међународног дана ријеке Саве, 1. јуна, Савска комисија у сарадњи са надлежним институцијама, државама странака  Оквирног споразума о сливу ријеке Саве проводи разне активности, с циљем подизања свијести о важности ријеке Саве, те очувању околине и културног наслијеђа савског краја.

Скупштина општине Модрича – 5. сједница

У Плавој сали Српског културног центра,  27. маја 2021. године одржана је 5. сједница Скупштине општине Модрича. Сједници  је присуствовало 25 одборника, а одржана је у складу са строгим поштивањем мјера препорученим од стране Института за јавно здравство Републике Српске.

Види све актуелности