Општинска управа одлучила да уведе новину у функционисање локалне самоуправе и управљање општином подигне на виши ниво.

У циљу остваривања квалитетније комуникације са предузетницима и привредницима, општинска управа покренула је активност увођења “Дан отворених врата” за све предузетнике и привреднике са подручја општине Модрича, као и оне који тек планирају да покрену властити бизнис.

“Дан отворених врата” има за циљ побољшање и његовање добрих односа и директног контакта са представницима мале привреде из општине Модрича.

Планирани термини одржавања активности “Дан отворених врата”, до када се и на који начин заинтересовани могу пријавити, те шта све Пријава треба да садржи (нпр. назив предузетника, основну дјелатност којом се бави и конкретну тему о којој би се разговарало) биће објављивани на службеној страници општине Модрича и на wеб страници www.investinmodrica.com.

Први термин за пријем заинтересованих привредника и предузетника је 13. јул 2022. године, а грађани се могу пријавити од 22. јуна до 08. јула 2022. године, код Одсјека за локални економски развој и европске интеграције на телефон 053/810-511 лок. 127, преко е-маил адресе invest@modrica.ba  или директно на wеб страници www.investinmodrica.com.