Дана 29.03.2023. у 13.00h у просторијама Друштвеног центра Модрича (Српски културни центар Модрича) ће бити организован форум грађана за младе и жене на којем ће учеснице дефинисати приоритете за организацију различитих активности и покретању иницијатива за жене и младе, а које ће бити реализоване у овој години у друштвеном центру Модрича.

Друштвени центар представља интегрисани објекат у заједници у којем грађани могу да приступе услугама и информацијама, да се друже, умрежавају и међусобно сарађују, учествују у доношењу одлука, уче и стичу вјештине, те користе прилике за друштвени, културни и лични напредак. Друштвени центар игра важну улогу у стварању напредне и функционалне локалне заједнице. Употреба просторија друштвеног центра може бити комерцијалног и некомерцијалног карактера. Његов основни циљ је да континуирано служи мјесним заједницама и свим грађанима унутар јединице локалне самоуправе.

Позивамо  све заинтересоване жене да дођу на форум грађана (који ће се одржати 29.03.2023. године у 13.часова у СКЦ) и својим идејама допринесу покретању иницијатива за жене и младе у нашој локалној заједници.