Јубиларни, Међународни сајам пољопривреде, лова, риболова и екологије „Интерагро 2022“ у Бијељини, отворен је 20. септембра  и трајаће три дана.

На позив организатора, учешће на сајму узела је општина Модрича. На заједничком штанду поред Општинске управе представиле су се  Развојна агенција општине Модрича, Туристичка организација општине Модрича и шест модричких предузећа: „Новопром“ д.о.о., дестилерија Монограм, ПЗ „Еко-plod“, Agro-Nika Farm, ПГ „Шерић“ и ПЗ “Скугрићанка.

Поред бројних делегација и градоначелника Бијељине штанд општине Модрича посјетио је и савјетник начелника општине Алксандар Петровић.

Сајам пољопривреде у Бијељини се сврстава у групу најзначајнијих сајамских манифестација пољопривредног карактера у Босни и Херцеговини. Захваљујући традицији дугој двадесет година овај сајам је стекао значајну репутацију. Мјесто је где се окупљају успјешне компаније, институције, удружења и појединци из области агробизниса.

Богата и квалитетна изложба пољопривредне механизације и алата, сјеменског и садног материјала, хране и пића, меда и љековитог биља, средстава за заштиту и узгој биља, сточне хране и минералних ђубрива, те изложбе стоке и квалитетан програм научно-стручних садржаја чине окосницу бијељинског сајма пољопривреде.