Актуелности

Санација оштећене дионице асфалта у Моравској улици

Начелник Одјељења за просторно уређење, стамбено – комуналне послове и екологију је дана 21. маја 2018. годуне изашао на лице мјеста у Моравској улици гдје је дошло до пропадања асфалта и том приликом изјавио:

Veče folklora u Modriči

U Modriči je 18. маја 2018. godine održano veče folkolora na kojoj su nastupila kulturno-umjetnička društava iz Modriče, Doboja, Prnjavora i Petrova.

Освештана црква Светог Николе, задужбина Славојке Теофиловић из Дугог Поља

Његово преосвештенство епископ зворничко-тузлански Фотије уз саслужење великог броја свештеника модричке и добојске парохије освештао је 19. маја 2018. године у мјесту Дуго Поље -Кутловац цркву посвећену Светом Николи која је задужбина Славојке Теофиловић из Дугог Поља.

Посјета Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду

У организацији Одјељења за привреду и друштвене дјелатности општине Модрича пољопривредници са подручја општине Модрича посјетили су 85. међународни сајам пољопривреде Нови Сад, који се одржава од 15. до 21. маја 2018. године. На  манифестацији, која је по бројним показатељима међу пет најзначајнијих у Европи представљена су најновија достигнућа у области пољопривредне производње, пољопривредне механизације, […]

Пријем представника стонотениског клуба „Модрича Спин“

Стонотенски клуб „Модрича Спин“ је ове године, 21. и 22. априла, учествовао на стонотенсиком турниру „Gregor Kuonen Cup“ у Швајцарском граду „Sierre“. На турниру су учествовала три представника модричког клуба: Велимир Дробњак (тренер), Игор Ђурић и Слободан Смиљић. Овим поводом начелник општине Младен Крекић организовао је пријем за модричке играче који су наступили на турниру […]

Види све актуелности