Актуелности

Информативна радионица о Јавном позиву Општине Модрича и Института за развој младих КУЛТ

Дана 11.12.2018. године је у просторијама Српског културног центра одржана информативна радионица о “Јавном позиву за финансирање и суфинансирање најбољих пословних планова удруженим средствима Општине Модрича и Института за развој младих КУЛТ намијењених развоју предузетништва и запошљавању”.

Уручени кључеви стамбених јединица корисницима Колективног центра и алтернативног смјештаја

Министар за избјеглице и расељена лица у Влади РС Давор Чордаш и начелник општине Младен Крекић данас 10. децембра 2018. године уручили су кључеве и рјешења стамбених јединица корисницима Колективног центра и алтернативног смјештаја по пројекту „Затварање колективних центара и алтернативног смјештаја путем обезбјеђења јавних стамбених рјешења - ЦЕБ 2“.

Сајам рукотворина „Традиција и ја“

У Српском културном центру, 6. децембра 2018. године отворен је Сајам рукотворина „Традиција и ја“ и трајаће два дана . Организатор сајма је Туристичка организација општине Модрича. Отварању Сајма присуствовали су начелник општине Младен Крекић са сарадницима, излагачи и бројни гости из Модриче и околине.

Обиљежен Међународни дан особа са инвалидитетом

Међународни дан особа са инвалидитетом, 3. децембар обиљежен је у Кафетерији „Сунце“ у Модричи. Организатор догађаја је Удружење за дјецу са посебним потребама у сарадњи са Дневним центром Сунце Обервалиса.

Види све актуелности