Актуелности

Изградња 22 стамбене јединице за кориснике Колективног центра у Доњим Кладарима

У згради општине Mодрича, 23. октобра 2017. године одржан је састанак на тему реализације пројекта ЦЕБ 2. Састанку су присуствовали министар за избјеглице и расељена лица у Влади Републике Српске Давор Чордаш са сарадницима, савјетник предсједника Републике Српске Миладин Драгичевић и начелник општине Модрича Младен Крекић са сарадницима.

Почела са радом кафе сластичарна у склопу вртића и Дневног центра за дјецу са посебним потребама

У улици Ђуре Јакшића, непосредно до новог дјечијег вртића и Дневног центра за дјецу са посебним потребама   изграђена је  и кафе сластичарна. Објекат је данас, 17. октобра 2017. године  званично стављен у функцију и почео са радом. Кафе сластичарна је димензија 14 x 10,10 m, укупне површине 147,38 m² са отвореном терасом димензија 14 x […]

Посјета предсједника Народне скупштине РС општини Модрича

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић посјетио је 11. октобра 2017. године општину Модрича и одржао састанак са начелником општине Младеном Крекићем и предсједником Скупштине општине Синишом Никићем. Састанку су присусвовали народни посланик Бојан Видић, замјеник начелника Никола Савић и потпредсједник Скупштине општине Велибор Цвијић.

У Модричи одржан Сајам запошљавања

Завод за запошљавање Републике Српске у сарадњи са Министарством рада и борачко-инвалидске заштите РС и општином Модрича организовао је 10. октобра 2017. године Сајам запошљавања у Српском културном центру Модрича.

Види све актуелности