Позив искусним предузетницима и МСП за учешће у европском програму размјене “Erasmus za mlade preduzetnike”

Еда – Агенција за развој предузећа је објавила јавни позив за учешће малих и средњих предузећа и предузетника из БиХ у програму Европске уније “Erasmus za mlade preduzetnike”. Ријеч је о програму прекограничне размјене који предузећима и предузетницима из БиХ пружа прилику да сарађују са озбиљним и посвећеним новим предузетницима из других земаља на развоју нових пословних идеја, упознавању нових тржишта и успостављању контаката, чиме постају дио европске мреже успјешних предузетника.

Пријавити се могу све особе из БиХ које су власници или чланови управе малог или средњег предузећа, имају више од три године предузетничког искуства, које су вољне да подијеле своје знање и искуство са новим предузетником.

Предузећа и искусни предузетници из БИХ који желе да добију детаљније информације о програму и начину пријављивања, треба да најкасније до уторка, 31.1.2023. попуне  online obrazac: https://bit.ly/EYE-januar2023 .

Више информација о програму и начину пријаве можете наћи на линку: https://edabl.org/poziv-iskusnim-preduzetnicima-i-msp-za-ucesce-u-evropskom-programu-razmjene-erasmus-za-mlade-preduzetnike-3/ или контактирајте Еду- Агенцију за развој  предузећа (контакт особа Павле Миовчић pavle.miovcic@edabl.org, телефон  051/300-241).